fbpx
Home Magazin Eldin Huseinbegović je danas, nakon duže pauze, obradovao publiku novom pjesmom “Kadija”, za koju se očekuje da će kao i svaka njegova dosadašnja pjesma postati svojstven hit.

Eldin Huseinbegović je danas, nakon duže pauze, obradovao publiku novom pjesmom “Kadija”, za koju se očekuje da će kao i svaka njegova dosadašnja pjesma postati svojstven hit.

Za tekst, muziku i aranžman svog novog singla, zaslužan je upravo – on sam

Pored nove pjesme, ljubitelji našeg kantautora danas će biti obradovani i prigodnim koncertom u večernjim satima

Kao što Eldin i sam kaže: „To je najmanje što mogu učiniti za publiku. Koronavirus nas je sve zaustavio i poremetio nam planove. Ipak, vrijeme je za jedno lijepo muzičko druženje koje će trajati oko sat vremena. Bit će to pravi koncert uz vrhunsku rasvjetu i ozvučenje. U ovoj muzičkoj bajci pratit će me šestočlani bend koji čine Armin Hodžić, Krečo Nihad, Davor Maraus, Alen Lemešević, Mustafa Sokolović i Hamza Hodžić. Da u dobroj slici i zvuku mogu uživati širom svijeta, pobrinula se produkcijska kuća HudHud, koja je radila i videozapis za pjesmu “Kadija”. Nakon crnih vijesti koje nam pristižu već mjesecima, želimo pokloniti malo pozitivne energije i pjesme“