(VIDEO) Zbog poklona udarila dečka u javnosti 52 puta, njegova reakcija mnoge začudila

Nepoznati muškarac iz Kine proglašen je žrtvom zlostavljanja nakon što ga je djevojka pljusnula u javnosti najmanje 52 puta, jer je bila uznemirena zato što joj nije kupio novi smartphone za kinesko Valentinovo.

Dok je većina kineskih parova slavila 20. maja ili 520 – jednog od tri godišnja dana za ljubavnike, na romantični način, jedan par u pokrajini Sichuan odlučio je radije prirediti šokantnu scenu.

Snimka koju su uhvatile obližnje nadzorne kamere, ali i prolaznici, pojavila se na društvenim mrežama, a na njoj se vidi mlada žena koja udara muškarca na ulici.

Policija je kasnije potvrdila da je muškarac pretrpio najmanje 52 pljuske ispred šokiranih pogleda stranaca koji su svjedočili njegovu poniženju, piše Oddity Central.

Ono što je zaista iznenadilo milijune ljudi koji su pogledali snimke koje kruže online je miran stav muškarca koji jedva trza, a kamoli da je pokušava obuzdati ili zaustaviti na bilo koji način.

Gužva koja se stvorila oko para privukla je i policiju, koja je pokušala smiriti stvari. Oni su kasnije potvrdili da je muškarac zaista dobio 52 pljuske – bizaran način za proslaviti 520 – i dodali da je žrtva i nakon tog javnog poniženja pokušala braniti svoju zlostavljačku djevojku.

Kad je policija pokušala odvesti par, muškarac je pokušao zaštititi djevojku dok ga je ona nastavljala udarati. Rekao je kako je napravio grešku jer joj nije kupio dar koji je željela i da je to sad jedini način da je smiri. Kasnije je policiji priznao i kako mu djevojka plaća većinu troškova.

Par je odbio riješiti svoj spor u policijskoj postaji, no naposljetku su se smirili i obećali da će u budućnosti rješavati svoje probleme na civiliziraniji način, prenosi Index.hr

Subscribe
Obavijest za
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Nema poruka za prikaz

Subscribe
Obavijest za
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare