Tri fantastična derbija u četvrtom kolu BH Telecom Fair Play lige

Krajina protiv Futura, Tempo sa Ljiljanima i SenSu AL Hana na megdan BH Telecom na parketu dvorane na Mojmilu

Nakon kraće pauze najljepša sportska priča ponovo je tu sa nama. Kao i uvijek, nedjelja je dan za najatraktivniji futsal i najljepšu sportsku atmosferu, a ovoga puta na repertoaru su mečevi četvrtog kola BH Telecom Fair Play lige.

Fine Line je apsolutni favorit u meču protiv 11. Jula, i sve osim četvrte pobjede u nizu smatralo bi se velikim iznenađenjem. Ipak, njihovi protivnici su u prošlom kolu pokazali zube i nesretno ispustili pobjedu, i sigurno je da se potajno nadaju istom ishodu.

Studenti će svoju šansu tražiti u meču protiv poljuljanog Reuniteda, koji ukoliko želi da uđe u razigravanje, mora se trznuti iz sivila i nakon dva poraza ponovo osvojiti puni plijen.

Najbolji mečevi prošle sezone, kako u grupi tako i u razigravanju, a isti akteri igraju treći susret ovoga kola. Dovoljno je izgovoriti imena ovih ekipa, SU Futuro Hadžići i Krajina, i jasno je da je spektakl zagarantovan.

Ništa manje zanimljivu utakmicu donose Tempo i Ljiljani. Tempo je u nizu od dvije pobjede, dok njihovi protivnici još uvijek čekaju na slast trijumfa.

Peti susret donosi derbi iskusnih lisaca, koji su u posljednjem kolu tresli mreže protivnika po sedam puta. Nadamo se da će i ovo kolu biti u istom ritmu i svim ljubiteljima lige i futsala prirediti meč za pamćenje.

Nakon golgeterskog posta u prošlom kolu, mlađahni Zammovci imaju priliku da prekinu negativnu seriju ukoliko im to dozvoli neugodna i nepredvidiva ekipa Svitanja.

Nedjelja, praznik futsala i najljepša sportska priča u dvorani “Ramiz Salčin” na Mojmilu. Čekamo vas!

Fair Play, više od igre!

Subscribe
Obavijest za
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Nema poruka za prikaz

Subscribe
Obavijest za
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare